extrawebsolution.com

Home > Windows 10 > Geen Geluid Laptop Windows 10

Geen Geluid Laptop Windows 10

Contents

Als de geluidskaart niet geïnstalleerd is of als er een uitroepingsteken op staat moet je de drivers opnieuw installeren. In de mixer controleert u of het geluid voor de browser die de Youtube video aan het afspelen is niet gedempt is. Toegevoegd na 10 seconden: uploaden = updaten 5 jaar geleden 0 0 0 0 Reactie plaatsen Dit is een waardevol antwoord op de vraag. Als je een headset of andere speakers bij de hand hebt kan je dit gemakkelijk testen door deze even aan te sluiten. 5. Check This Out

Verwijder de drivers van de geluidskaart en installeer de laatste nieuwe drivers. Hopelijk kunt u me helpen… Reply Computer 26/09/2010 at 16:00 ik heb alles gedaan volgens u stappen. Klik op Start en typ apparaatbeheer in het vak Zoekopdracht starten. Dit kan je eenvoudig controleren via apparaatbeheer.

Geen Geluid Laptop Windows 10

Ga naar start rechtermuisklik op deze computer klik op beheren ga naar apparaatbeheer (in het linkermenu) Kijk nu of bij het kopje met een naam, iets in de trant van: Besturing zou deze computer kunnen werken? Wijadviseren om telefonisch contact met ons op te nemen zodat wij samen kunnen uitzoeken waarom je nog steeds dezeproblemenervaarten wat hiervoor de oplossing is. Gebruik de procedure voor driverherstel om audiodrivers te herstellen voor de originele geluidshardware aan de hand van de volgende stappen: Klik op Start , Alle programma's, Recovery Manager en nogmaals op

  • Nu ben ik dus nog verder van huis.
  • Bekijk reactie Beantwoorden pete schreef: 28 juni 2016 om 08:34 Ik had ook geen geluid bij herinstallatie.
  • Sluit het netsnoer weer aan en schakel de computer in.
  • eMMC vs HDD vs SDDForum berichten Webcam van Sony Vaio verdwenen Batterij Medion tablet Synchroniseren Kan ik een SSD in oudere laptop plaatsen Verplaatst: Reageer op: Laptop Contact en meerDisclaimer Copyright
  • Als er een luidsprekerverbinding is gewijzigd, controleert u het geluid opnieuw met behulp van de stappen onder De standaardluidsprekers instellen en testen.
  • Bekijk reactie Beantwoorden Mark schreef: 26 december 2016 om 14:01 Mijn laptop speelt vanaf deze ochtend ineens geen geluid meer.
  • Klik op Apparaatbeheer.
  • Het kan natuurlijk ook zijn dat het stekkertje gebroken is, of dat je speekers het gewoon begeven hebben.
  • Dat is vervelend en wij gaan je natuurlijk helpen om het probleem op te lossen.
  • Afbeelding : Configuratie geluidskaart Configuratie C: Als de computer geluidsaansluitingen op beide locaties heeft, moet de instelling voor ingebouwd geluid in het BIOS uitgeschakeld zijn.

Afbeelding : Het volume testen Elke keer dat u op het schuifknopje voor het hoofdvolume klikt, moet er een piepgeluid uit de hoofdtelefoon komen. Installeer de meest recente driver, en controleer of het probleem hiermee is opgelost. Doe dit als volgt: Maak verbinding met internet. Realtek Ac97 Audio Driver opmerking: Controleer voordat u HP Support Assistant gebruikt of u de nieuwste versie hebt.

Reply wesley 14/03/2013 at 16:04 bij mij staat er dus niet meer geluid, video en spelletjes omdat ik die verwijderd heb en opnieuw wou instaleren hoe moet ik dat dan Geluid Laptop Werkt Niet Windows 10 De PC speakers zijn niet of verkeerd aangesloten Het klinkt dom maar het gebeurt wel vaker. Bekijk reactie Beantwoorden dcp schreef: 23 januari 2017 om 19:35 Zet de laptop terug naar een punt in het verleden met behulp van systeemherstel. see here Bekijk reactie Beantwoorden dcp schreef: 4 juli 2016 om 14:15 Klik met de rechterkant van de muis op het High Definition Audio Apparaat en kies eigenschappen.

Alles kan natuurlijk. Geen Audioapparaat Geinstalleerd Windows 10 Uiteraard is gebruik van deze handleiding op eigen risico, ook al zal er in de meeste gevallen weinig mis kunnen gaan. Meer informatie hier. Bij computerbeheer staat bij audio : High defenition Audio-apparaat.

Geluid Laptop Werkt Niet Windows 10

Reply Bieke 28/11/2010 at 20:25 ik heb echt alles zorgvuldig gedaan. In "geef de locatie van het item op" typt u het volgende commando %windir%\System32\SndVol.exe -f 49825268 klik vervolgens op volgende en geef de nieuwe snelkoppeling een naam naar keuze. Geen Geluid Laptop Windows 10 Eerst dacht ik dat mijn kabel naar computer kapot was maar dit leek me dan een vreemde melding. Het Apparaat Wordt Door Een Andere Toepassing Gebruikt Geluid Als deze sensor de hoofdtelefoon niet detecteert dan zal de computer het geluid niet naar de hoofdtelefoon sturen.

Heeft u een idee? his comment is here Configuratie A (ingebouwd geluid): Als de aansluitpunten voor de luidsprekers en microfoons zich naast de parallelle, seriële of USB-poorten bevinden, bevat de computer ingebouwd geluid. Dubbele antwoorden staan we niet toe. Is de geluidskaart niet geïnstalleerd, dan gaan we deze installeren. [Zie hier: http://www.gax.nl/geluid-van-uw-computer-herstellen/ welke stappen je moet ondernemen. Geen Geluid Hp Laptop Windows 10

Hoe kan ik een video toevoegen? Ga naar het kopje multimdia en dan PCI / PnP Audio. Desktop Mac Het volume in Spotify Tik en sleep de volumeregelaar rechts onderin de hoek van de app naar het door jou gewenste volume. this contact form Meer onbeantwoorde vragen Recente activiteit SimonV beantwoordt: "Tot welke literaire stroming hoort: Kniele..." - 16:18 TomD beantwoordt: "Hoe bereken je een totaalprocent?" - 15:59 Wimwest2000 vraagt: "Tot welke literaire stroming hoort:

groet twan beijer Reply havermans ann 18/11/2011 at 12:48 hallo, Ik heb uw stappen volledig opgevolgd waarvoor dank. Testtoon Kan Niet Worden Afgespeeld Afbeelding : De probleemoplosser openen De pagina Problemen met de computer oplossen verschijnt. Hardware Nalopen: In het geval van een PC zul je vrijwel altijd te maken hebben met een externe speakerset.

Is de geluidskaart niet geïnstalleerd, dan gaan we deze installeren.

Klik op de schuifknop voor het volume om te testen. Hoe kan ik dit oplossen? Stefaan Reply Luc 23/05/2014 at 19:24 Hallo allemaal, Zo kan je het oplossen… Geluid van de PC werkt niet meer? Geen Apparaat Voor Geluidsweergave Geïnstalleerd Als je nu muziek afspeelt op je muziekspeler dan moet er geluid uit de speakers komen.

Bekijk reactie Beantwoorden Marc schreef: 20 november 2016 om 18:12 Beste, Sinds een paar dagen geen geluid meer via hoofdtelefoon op mijn MSI laptop. Gilles111 1. Ik ben om het kort te zeggen not-amused. navigate here Eerst gaan we kijken of je computer je geluidskaart überhaupt herkent en of de geluidskaart geïnstalleerd is.

Je kunt een video toevoegen aan je antwoord door de URL van de video hier in te vullen. Bij de luidsprekeruitgang staat wellicht het symbool van een luidspreker of een cirkel met een pijl die naar buiten wijst, of er staat OUT bij. De instelling voor de ingebouwde geluidschip in het BIOS moet worden aangepast aan uw specifieke geluidshardwareconfiguratie. Koop een nieuwe zekering.

MaxiMuse 1. Schakel de subwoofer uit en haal de stekker van de luidsprekers uit het stopcontact. We geven een overzicht van de redenen waarom u mogelijk geen geluid meer heeft. Het is verder een duidelijke uitleg maar heb er jammer genoeg niks aan!

Als je de drivers van de geluidskaart geïnstalleerd heb kan je soms de jack detectie uitschakelen. Voor specifiekere informatie over het gebruik en het aanpassen van de instellingen van uw ingebouwde luidsprekers raadpleegt u de ondersteuningsdocumentatie die bij uw monitor werd geleverd.

© Copyright 2017 extrawebsolution.com. All rights reserved.